Praktisk-estetiske aktiviteter for 2BUA

Elevene som går Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag, har denne uka gjennomført ulike praktisk-estetiske aktiviteter.

Oppfølging av TAF-elevene på Corinor

Endelig er samfunnet åpnet opp igjen, og det er lettere å følge opp elevene i bedrift.

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Ny leder i elevrådet

Stefanie Margrethe Stein er ny leder i elevrådet.

Geriatri-forelesning for 3AMB

Vg3 ambulansefag har hatt overlege Harald Sanaker på besøk.

Høytidelig avslutning for 4PBY

Elevene som har gått halvårig påbygg er nå ferdige med fem måneders skolegang ved Raufoss vgs.

Din framtid - ditt valg

Er du i tenkeboksen om hvilke videregående utdanningsprogram som passer for deg? Sjekk ut restaurant- og matfag!

Utendørs juleavslutning

Vg2 barne- og ungdomsarbeider hadde juleavslutning på skistadion tirsdagen før jul.

Sina Marie fikk publisert sitt bidrag til skrivekonkurranse

Denne høsten har elevene i 2TAF blitt utfordret av norsklærer Ane Holte Løken til å skrive om håpet sitt for framtida.