Forut

Det ble ingen Forut-dag på Raufoss vgs i år. Vi håper derfor at alle vil støtte opp om vår digitale innsamlingsaksjon.

2KOS hos Mr. Uy

Vg2 kokk- og servitørfag har hatt en annerledes skoledag på Gjøvik.

Blid gjeng tilbake på kjøkkenet

Restaurant- og matfagavdelingen er godt i gang igjen på skolen etter to måneder med hjemmeskole.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Solcellepanel Raufoss vgs

Vi har nå laget en plan for oppstart av skolen igjen.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.