Nesten 40 000 til FORUT

23. mars deltok elevene ved Raufoss videregående skole i årets FORUT-aksjon.

2DEL på bedriftsbesøk

Elevene som går Vg2 datateknologi og elektronikk har besøkt Topro Elektronikk på Gjøvik.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

En dag i Operaen

Torsdag 5. mai var elevene i 3AMB, 3TAF, 4TAF og PBY på Oslotur.

TAF-inntak

Det har vært rekordstor søkning til TAF teknologi- og industrifag på Raufoss videregående skole for skoleåret 2022/2023.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

Kjempeinnsats av Cecilie i NM

2KOS-elev Cecilie Eng tok en flott 4. plass i servitørfaget under skole-NM på Greveskogen videregående skole denne uka.

Podkast i naturfagtimen

1TAF har lært seg å lage podkast.

Påskebingo

I dag ble det arrangert påskebingo i kantina. Det ble delt ut påskeegg til heldige vinnere.

Trafikkdag for Vg2

Torsdag 31. mars hadde Raufoss vgs besøk av Gard Smith-Hald med kurset "Sett grenser - si ifra!".