Skyline GTR R34 1999

Helene Johnsen, elev på Vg1 teknologi og industrifag (TIF), har et helt spesielt talent innen tegning.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Krafttak mot kreft russ 2021

Russen har hatt innsamlingsaksjon for Kreftforeningen.

Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Ask Kongsrud Paulsberg, Kim Vasskog fra Bakke El-installasjon og Vegard Lervold fra Lærlingsentret Innlandet

Ask Kongsrud Paulsberg har signert lærekontrakt med Bakke El-installasjon.

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Påskenøtter for 1HOAM og 2HOAM

Elevene som går Vg1 og Vg2 ambulansefag fikk en skikkelig påskenøtt å bryne seg på siste dagen før ferien.

Grilling før påske 2021

Elevtjenesten disket opp med grillpølser til elever og ansatte i lunsjen i dag.