1HOC illustrerer vennskap i naturen

Vg1 helse- og oppvekstfag C-klassen har vært på tur i nærområdet. Tema for turen var "venner" og "livsmestring".

Foran fra venstre økonomiansvarlig Dana (3PBYC), nestleder Patrick (3PBYA), leder Anita (4TAF). Bak fra venstre Andreas (1ELC), Hellek (1TIPA), Sverre (3AUT), Annika (3HOAM) og sekretær June (2HOAM)

Forrige uke ble det valgt representanter til elevrådsstyret på Raufoss videregående skole.

ENT3R

ENT3R Gjøvik starter opp med leksehjelp i uke 38.

Åsa Artelius, Nina Gjermundrød, Unni Hella Bakkemo, Torild Svendsen og Stina Merethe Lund

Elevtjenesten kan gi deg råd, hjelp, støtte og veiledning i skolehverdagen.

2KOS-elever klare for oppdrag

Elever fra Raufoss vgs var godt representert ved åpningen av Læringsfabrikken på Raufoss.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

2BUA på Skumsjøen

Vg2 barne- og ungdomsarbeider har hatt to innholdsrike uker siden oppstarten 17. august.

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) er et nytt skoleadministrativt system som innføres i alle videregående skoler i Innlandet høsten 2020.

2KOS - uke 34

Vg2 kokk- og servitørfag er allerede godt i gang med praksis på kjøkkenet.