Henry og Abdullahi i PÅB

Torsdag 21. oktober markerte vi Verdensdagen for psykisk helse på Raufoss videregående skole.

Elever i klasserommet

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

2PIN på Lean lab

Første tirsdag etter høstferien var elevene som går Vg2 industriteknologi på Lean Lab i Raufoss Industripark.

Elever i klasserommet

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene i videregående skole.

Elevene ble guidet rundt i museet av  museumspedagog Kari Kalbakk

I høst har påbyggklassene på Raufoss videregående skole besøkt Lillehammer Kunstmuseum

3AMB, 3DEL og 3AUT på tur til Mæhlumsetra

Tirsdag til onsdag i uke 38 dro 3AMB, 3DEL og 3AUT på overnattingstur til Mæhlumsetra.

1TIF jobber med roboter i læringsfabrikken

TIF-elevene har jobbet med roboter den siste tiden.

Jonas og Thomas

Fredag i forrige uke fikk 1TAF-elevene prøve seg i verkstedet.

Covid-19

Her følger informasjon om hvilke retningslinjer som skal følges ved koronatesting.

Lasse Kjellson Aasen og Dominik Fijalkowski konkurrerer om raskeste tid på dekkskift

Torsdag 9. september deltok Vg1 teknologi og industrifag og Vg1 elektro og datateknologi på Bilfag Roadshow.