Raufoss videregående skole

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Sommer – illustrasjon

Skolen holder stengt i uke 28, 29 og 30 (12.–30. juli).

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

2KOS 2020-2021

Alle elevene som gikk Vg2 kokk- og servitørfag 2020-2021 har fått læreplass.

Christoffer og Jan Erik med rektor Vegar Sommerstad på sommeravslutningen

Lærekandidatene Christoffer Hagebakken Lihagen og Jan Erik Buskum har gjennomført sine kompetanseprøver.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Raufoss videregående skole

Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse alle de annonserte avslutningsseremoniene på kveldstid for våre avgangselever.

Ørjan, Sondre og Håkon

Gjennom vinteren har noen av elevene på TIF (teknologi- og industrifag) restaurert en gammel kappsag for traktordrift.

Mye utstyr å flytte på for 1HOAM-elevene

1HOAM (ambulansefag med studiekompetanse) har avsluttet den neste siste skoleuka før sommeren med rydding og flytting.