Skoledag i kjøttbuaVg1 restaurant- og matfag har hatt kjøtt som tema den siste tiden. Konsentrerte elever med Hans Petter i Kjøttbua Turid Svalund Angiuli Besøk fra NorturaTirsdag denne uka var Hans Petter Rasmussen fra Nortura besøk hos restaurant- og matfagelevene som går Vg1. Elevene fikk dra nytte av Hans Petters dybdekunnskap om råvaren kjøtt, kjøttindustrien og yrkene slakter og kjøttskjærer. Elevene delte en forpart av okse i forskjellige stykningsdeler. Og til lunsj ble det selvfølgelig en skikkelig juicy burger med masse godt tilbehør. Det ble en flott og lærerik dag, og flere av elevene ble nysgjerrig på kjøttbransjen.Elevene i gang med å dele opp oksen Turid Svalund Angiuli Full aktivitet i kjøttbua Turid Svalund Angiuli Oksen i stykningsdeler Turid Svalund Angiuli Noe av kjøttet endte i burgere til lunsj Turid Svalund Angiuli Sist endret 12.02.2025 09.36