Pop-up i kantina2KOS og 2MPR har hatt pop-up i kantina i forbindelse med Valentines og prosjekt bærekraft.Klare for innrykk av elever og ansatte Turid Svalund Angiuli GruppearbeidElevene har jobbet i grupper hvor de har funnet retter og kalde og varme drikker som de mener faller i smak hos medelevene. Rettene er basert på hva de har hatt tilgjengelig på kjøl, frys og tørrvarelager. Emma og Nazik med lærer Heike Turid Svalund Angiuli Melissa og Kaja Turid Svalund Angiuli Variert menyDet ble produsert og servert hjemmelaget tagliatelle med kremet estragonsaus og kylling, sushi, tacobowl, spagetti med tomatsaus og kjøttboller, pasta bolognese, appelsinostekake med sjokoladejord, sjokoladefondant, strawberry chocolate shake, varm sjokolade med krem og mye annet. Det ble produsert og solgt masse sushi Turid Svalund Angiuli I anledning Valentines Turid Svalund Angiuli Bærekraft og kostrådDette har vært kjempefine dager hvor elevene har måtte samarbeide for å få alt klart til servering i kantina til kl. 11.00. Og ikke minst har det vært fokus på bærekraft ettersom elevene har brukt allerede tilgjengelige varer. De har skaffet seg oversikt over utløpsdatoer og samtidig har de hatt kostrådene i tankene. Sist endret 21.02.2025 10.11