Pop-up i kantina

2KOS og 2MPR har hatt pop-up i kantina i forbindelse med Valentines og prosjekt bærekraft.

Elever i kokkeklær bak langbord med mat - Klikk for stort bildeKlare for innrykk av elever og ansatte Turid Svalund Angiuli

Gruppearbeid

Elevene har jobbet i grupper hvor de har funnet retter og kalde og varme drikker som de mener faller i smak hos medelevene. Rettene er basert på hva de har hatt tilgjengelig på kjøl, frys og tørrvarelager. 

To elever og en lærer bak en tralle med masse sushi på - Klikk for stort bildeEmma og Nazik med lærer Heike Turid Svalund Angiuli
To servitører gjør klar til salg av kaker - Klikk for stort bildeMelissa og Kaja Turid Svalund Angiuli

Variert meny

Det ble produsert og servert hjemmelaget tagliatelle med kremet estragonsaus og kylling, sushi, tacobowl, spagetti med tomatsaus og kjøttboller, pasta bolognese, appelsinostekake med sjokoladejord, sjokoladefondant, strawberry chocolate shake, varm sjokolade med krem og mye annet. 

Nærbilde av sushi - Klikk for stort bildeDet ble produsert og solgt masse sushi Turid Svalund Angiuli
Nærbilde av cupcakes med rosa frosting - Klikk for stort bildeI anledning Valentines Turid Svalund Angiuli

Bærekraft og kostråd

Dette har vært kjempefine dager hvor elevene har måtte samarbeide for å få alt klart til servering i kantina til kl. 11.00. Og ikke minst har det vært fokus på bærekraft ettersom elevene har brukt allerede tilgjengelige varer. De har skaffet seg oversikt over utløpsdatoer og samtidig har de hatt kostrådene i tankene.