I tillegg til oppstart på kjøkkenet, ble det også besøk av bransjen. Lunsj ble laget, presentert og servert av elevene på sin andre praksisdag. Rett og slett imponerende.
Lærebedrifter på besøk
Det ble rigget et mingleområde i kantina, hvor bedriftene presenterte seg, samt en presentasjon i auditoriet for både Vg1 og Vg2. Det ble også noen spennende smaksprøver for alle på skolen.
Matbransjen
Unni Hella Bakkemo
Gjøvik kommune, ernæringskokkfaget
Unni Hella Bakkemo
Samarbeidsorgan
Våre samarbeidsorgan, som vi verdsetter høyt og bidrar til at veien til fagkompetanse blir ekstra trygg og god for våre elever, deltok også.
Lærlingsenteret Innlandet
Unni Hella Bakkemo
Grand Hotel, kokkefaget og servitørfaget
Unni Hella Bakkemo
Fornøyde elever og lærere
Elever og lærere på skolen var tilfreds med dagen. For elevene som kommer rett fra ungdomsskolen, var dette god læring og synliggjøring av på muligheter innenfor det utdanningsprogrammet de har valgt.
Skolen vil jobbe med å utvide og styrke samarbeidet med våre samarbeidspartnere til neste arrangement. Felles mål er å vise lærefagene og rekruttere lærlinger inn i arbeidslivet.
OKinn - Opplæringskontoret Innlandet
Unni Hella Bakkemo
Søndre Land kommune, ernæringskokkfaget
Unni Hella Bakkemo
Tekst: Unni Hella Bakkemo, karriereveileder og yrkesfagkoordinator og Aija Baumane, kontaktlærer 1RMB