Fagdag på restaurant- og matfag

Uke 36 ble en uke med mye aktivitet for våre 28 Vg1-elever på restaurant- og matfag. 

I tillegg til oppstart på kjøkkenet, ble det også besøk av bransjen. Lunsj ble laget, presentert og servert av elevene på sin andre praksisdag. Rett og slett imponerende.

Lærebedrifter på besøk

Det ble rigget et mingleområde i kantina, hvor bedriftene presenterte seg, samt en presentasjon i auditoriet for både Vg1 og Vg2. Det ble også noen spennende smaksprøver for alle på skolen.

Dame foran roll-up - Klikk for stort bildeMatbransjen Unni Hella Bakkemo
To damer ved roll-up - Klikk for stort bildeGjøvik kommune, ernæringskokkfaget Unni Hella Bakkemo

Samarbeidsorgan

Våre samarbeidsorgan, som vi verdsetter høyt og bidrar til at veien til fagkompetanse blir ekstra trygg og god for våre elever, deltok også.

Mann og dame foran roll-up - Klikk for stort bildeLærlingsenteret Innlandet Unni Hella Bakkemo
To menn foran en infoskjerm i en kantine - Klikk for stort bildeGrand Hotel, kokkefaget og servitørfaget Unni Hella Bakkemo

Fornøyde elever og lærere

Elever og lærere på skolen var tilfreds med dagen. For elevene som kommer rett fra ungdomsskolen, var dette god læring og synliggjøring av på muligheter innenfor det utdanningsprogrammet de har valgt. 

Skolen vil jobbe med å utvide og styrke samarbeidet med våre samarbeidspartnere til neste arrangement. Felles mål er å vise lærefagene og rekruttere lærlinger inn i arbeidslivet.

Dame foran roll-up - Klikk for stort bildeOKinn - Opplæringskontoret Innlandet Unni Hella Bakkemo
To menn ved bord med matretter - Klikk for stort bildeSøndre Land kommune, ernæringskokkfaget Unni Hella Bakkemo

Tekst: Unni Hella Bakkemo, karriereveileder og yrkesfagkoordinator og Aija Baumane, kontaktlærer 1RMB