Besøk fra Opplæringskontoret Brimi-Kjøken Besøket fra Gudbrandsdalen ga elevene på restaurant- og matfag en lærerik dag på kjøkkenet rett før høstferien. Sindre fra Vianvang og Tor-Ivar fra Lemonsjø Fjellstue og hyttegrend ga Vg1-elevene en flott dag hvor de fileterte kveite, kuttet grønnsaker julienne og laget sjokoladefondant til dessert. Informasjon om lærlingtiden Vg2-elevene fikk nyttig informasjon om hvordan det er å være lærling hos Opplæringskontoret Brimi-Kjøken. Det ble også tid til en konkurranse hvor elevene skulle gjette hvor mange ingredienser det ble brukt i fiskesuppen som Vg1 hadde laget. Premien var veldig gjev, en kokkekniv i fra Brimi-kolleksjonen. Vinnerlaget ble Lina, Kajsa, Mays og Esteja. Gratulerer! Tor-Ivar og Sindre sammen med Lina, Mays, Kajsa og Esteja Sindre viser hvordan man fileterer kveite Snart klart for fiskesuppe Sjokoladefondanten er klar Les om Opplæringskontoret Brimi-Kjøken. Tekst og foto: Turid Angiuli Sist endret 10.10.2023 13.30