Besøk fra Opplæringskontoret Brimi-Kjøken

Besøket fra Gudbrandsdalen ga elevene på restaurant- og matfag en lærerik dag på kjøkkenet rett før høstferien. 

Sindre fra Vianvang og Tor-Ivar fra Lemonsjø Fjellstue og hyttegrend ga Vg1-elevene en flott dag hvor de fileterte kveite, kuttet grønnsaker julienne og laget sjokoladefondant til dessert.

Informasjon om lærlingtiden

Vg2-elevene fikk nyttig informasjon om hvordan det er å være lærling hos Opplæringskontoret Brimi-Kjøken. Det ble også tid til en konkurranse hvor elevene skulle gjette hvor mange ingredienser det ble brukt i fiskesuppen som Vg1 hadde laget. Premien var veldig gjev, en kokkekniv i fra Brimi-kolleksjonen. Vinnerlaget ble Lina, Kajsa, Mays og Esteja. Gratulerer!

Fire elever sammen med to kokker. Elevene holder premien de vant i konkurransen.  - Klikk for stort bildeTor-Ivar og Sindre sammen med Lina, Mays, Kajsa og Esteja

Kokk viser hvordan man fileterer kveite foran fem elever på skolekjøkken - Klikk for stort bildeSindre viser hvordan man fileterer kveite

Elever på kjøkken med mange skåler med grønnsaker på benk - Klikk for stort bildeSnart klart for fiskesuppe

En elev drysser melis på mange porsjoner med sjokoladefondant på benk - Klikk for stort bildeSjokoladefondanten er klar

Les om Opplæringskontoret Brimi-Kjøken.

Tekst og foto: Turid Angiuli