1RM på eventyr i Brimi-landVg1 restaurant- og matfag har hatt to fantastiske dager i Gudbrandsdalen. Tirsdag 9. september kl. 07.45 satte 28 Vg1-elever sammen med sine kontaktlærere Aija og Heike og elevveileder Daniel kursen nordvestover mot Gudbrandsdalen. Ved Arne Brimis utekjøkken Aija Baumane Innholdsrik første dagFørste stopp på turen var Gjendesheim. Her fikk elevene være med båttur. Etterpå gikk turen til Bessheim hvor det endelig var klart for lunsj.Turen gikk så videre til Lom hvor elevene fikk besøke BrimiBue og Bakeriet i Lom. Her møtte de Helle, en tidligere elev som nå er i gang med sin lærlingetid hos BrimiBue. Tirsdagens endestasjon, og stedet for overnatting, var Lemonsjø Fjellstue og Hyttegrend. Her fikk elevene en omvisning av Mari og Tor Ivar før de fikk servert en toretters middag bestående av kalv indrefilet, hjemmelaget is, marinerte bær og sabayonne.En del av gjengen på Gjendesheim Heike Steen Lunsj på Bessheim Heike Steen Omvisning og smaksprøver på Bakeriet i Lom Aija Baumane Helle, tidligere elev og lærling hos BrimiBue Aija Baumane Kjøkkenet på Lemonsjøen Aija Baumane Klatring og Brimi-lunsjOnsdagen startet med frokostbuffet før turen gikk tilbake til Lom hvor første stopp var klatreparken. Turen gikk videre til Brimi Fjellstugu hvor elevene spiste lunsj sammen med Arne Brimi.Lars Joakim, Jakob og Philip Aija Baumane Fra Arne Brimis utekjøkken Aija Baumane Heike, Aija og Daniel takker for turen med verdens beste gjeng. De drar gjerne på tur igjen. De ønsker å takke Opplæringskontoret Brimi-Kjøken for et veldig bra opplegg. Les mer om Opplæringskontoret Brimi-kjøkenLucas med Arne Brimi Aija Baumane Sist endret 19.09.2025 09.46