1TAF på hyttetur

Vg1 TAF teknologi- og industrifag har vært på hyttetur på Gålå.

På baksiden av Peer Gynt-scenen  - Klikk for stort bildePå baksiden av Peer Gynt-scenen Vi var så heldige å bli invitert til familiehytta til Martha Holje i klassen. Vi tok invitasjonen på strak arm og reiste opp siste uka før elevene skal ut i bedrift.

Fjelltur

Vi var borte fra onsdag ettermiddag til fredag. Vi var på plass på hytta seint onsdag, så det ble ikke tid til så mye annet enn å lage taco, spille sjakk, poker og andre kortspill. På torsdag pakket vi sekken i flott høstvær og gikk slalåmbakken opp til Valsfjelltoppen på 1148 moh. En stigning på nesten 400 høydemeter var ingen sak for denne gjengen. Da vi kom oss ned igjen, studerte vi materialforbruk, og vi så på hvorfor skianlegget ikke ruster når det står ute i all slags vær. 

På Valsfjelltoppen - Klikk for stort bildePå Valsfjelltoppen

Pizza og Kahoot

Vi besøkte også sceneoppsettet til Peer Gynt. Her hadde vi i utgangspunktet en avtale om å komme inn, men denne ble dessverre avlyst. Vi fikk allikevel sett på en del av teknologien som brukes for å få dette spelet så spektakulært. Senere på torsdagen sto frisbeegolf på programmet. Og noen måtte også bade før vi kom oss opp på hytta igjen. Kvelden ble avsluttet med pizza og Kahoot som elevene hadde laget. 

Det sosiale, og bygging av vennskap har vært vårt hovedfokus, noe vi virkelig kommer til å leve lenge på. Tusen takk for turen, dette var en eksemplarisk gjeng å reise på tur med.

Martinius, Eirik og Trym bader - Klikk for stort bildeMartinius, Eirik og Trym bader

Pizza og Kahoot - Klikk for stort bildePizza og Kahoot

Tekst og foto: Tonje Sivesindtajet, kontaktlærer 1TAF