Vaksinering av elever født i 2004 og 2005

Vestre Toten kommune tilbyr koronavaksine til alle elever ved Raufoss vgs som er født i 2004 og 2005.

Klikk for stort bildeDette er uavhengig av hjemkommune.

Helserådgiver har i dag sendt ut en sms til alle Vg1-elever om at de onsdag 15. september kan få vaksine i Raufoss storhall (ved Nammo stadion).

Alle skal møte på skolen til vanlig tid. De elevene som allerede har fått vaksine i hjemkommunen, følger vanlig timeplan.

Egenerklæringsskjema

Elevene må fylle ut et egenerklæringsskjema før vaksinering. Dette vil bli delt ut av helserådgiver.

Klassene går samlet til Raufoss storhall. De har fått beskjed om oppmøtetidspunkt. Elevene skal forholde seg til det tidspunktet de har fått av helserådgiver, ikke det tidspunktet som står i sms fra Vestre Toten kommune.

Hvis du har spørsmål om vaksinering, ta kontakt via Vestre Toten kommunes vaksinetelefon (903 62 455).