Skolen på rødt nivå

Etter regjeringens anbefaling går skolen over på rødt beredskapsnivå.

Tiltakene gjelder i første omgang t.o.m. tirsdag 19. januar.

Alltid en meter avstand

Ved rødt nivå skal alle holde minst en meter avstand til enhver tid, også i klasserommet. Dette betyr i praksis at ikke alle elever kan være på skolen samtidig. De kommende to ukene vil det derfor bli en kombinasjon av hjemmeskole og tilstedeværelse på skolen for alle elever.

Uke 2

• Eksamen for 4PBY går som planlagt.
  • Elevene kan komme på skolen for å hente bøker de trenger til hjemmeundervisning.
  • Elevene får beskjed fra sin kontaktlærer om de skal hjemmeundervisning eller om de skal møte på skolen.

Regler på rødt nivå

• Alle elever bruker inngangen nærmest sitt klasserom.
  • Skolebusser går som normalt.
  • Det er ikke påbudt med munnbind på skolen. Hvis elever allikevel ønsker å bruke munnbind, må de skaffe dette selv. Helsenorge om bruk av munnbind.
  • Det er ikke tillatt å oppholde seg i fellesarealer på skolen.
  • Kantina er åpen, men kun for salg. Det er ikke tillatt å oppholde seg der.
  • Vi oppfordrer elevene til å holde seg på skolen. Ta gjerne med niste eller kjøp lunsjen i kantina. Unngå butikkbesøk i løpet av skoledagen.
  • Det er ikke tillatt å oppholde seg på biblioteket, men bibliotekar er tilstede. Kontakt Hege i skranken eller send en e-post hvis du trenger hjelp til noe. Du kan selvfølgelig komme innom å låne bøker og filmer.
  • Servicetorget er åpent, men send gjerne e-post eller ring hvis du har spørsmål.
  • Elever med dårlig nett hjemme kan møte på skolen og følge Teams-undervisning der.
  • Eksterne som skal besøke skolen må ha en avtale. Ring 61 19 82 00 ved ankomst, så blir du møtt ved inngangen.
  • Kontaktinformasjon Raufoss vgs.

Smitteforebyggende tiltak

Minner om at de smittevernreglene vi har blitt vant til fortsatt skal følges:

• Syke personer skal holde seg hjemme.
  • God hånd- og hostehygiene.
  • Hold minst en meters avstand.

Les om nivåinndeling av smitteverntiltak.

Lynkurs i smittevern for elever.