Nytt elevrådsstyre

Forrige uke ble det valgt representanter til elevrådsstyret på Raufoss videregående skole.

Foran fra venstre økonomiansvarlig Dana (3PBYC), nestleder Patrick (3PBYA), leder Anita (4TAF). Bak fra venstre Andreas (1ELC), Hellek (1TIPA), Sverre (3AUT), Annika (3HOAM) og sekretær June (2HOAM) - Klikk for stort bildeForan fra venstre økonomiansvarlig Dana (3PBYC), nestleder Patrick (3PBYA), leder Anita (4TAF). Bak fra venstre Andreas (1ELC), Hellek (1TIPA), Sverre (3AUT), Annika (3HOAM) og sekretær June (2HOAM) Ane Kristin Rogstad Elevenes tillitsvalgte ble skolert av elevombud Eirin F. Feiring. Rettigheter, plikter, skolemiljø, elevmedvirkning og rollen som tillitsvalgt sto på agendaen.

Interessen for å sitte i elevrådsstyret var stor. Det ble holdt appeller, og et nytt styre ble valgt etter kampvoteringer.