Koronasituasjonen – status

I denne saken finner du oppdatert informasjon fra skolen om koronasituasjonen.

Oppdatert 3. mai 2021.

Smittesituasjonen i Vestre Toten kommune er uoversiktlig for øyeblikket. Det er derfor viktig at elever og ansatte er ekstra nøye med smittevernet i denne perioden. Vask hender, hold avstand og hold deg til kohorten din!

Elever som reiser med buss, bør bruke munnbind. Elever kan få utdelt munnbind av kontaktlærer.

Skolen er fremdeles på gult beredskapsnivå.

Oppdateringer om koronasituasjonen i Vestre Toten kommune.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

• Skolen er på gult beredskapsnivå.
  • Det er viktig at alle overholder smittevernreglene.
    • Vask hender flere ganger i løpet av dagen, og hver gang du kommer inn i et klasserom. Bruk håndsprit hvis håndvask ikke er mulig.
    • Alle elever skal ha faste pulter.
    • Pulter skal vaskes etter bruk.
    • Alle skal holde minst en meter avstand utenfor klasserommet.
  • Kommuneoverlegen avgjør og kontakter hvem som eventuelt skal i karantene.
  • Elever skal kontakte fastlege eller koronatelefonen om de lurer på om de kan møte på skolen.
  • Praksis i YFF: det er praksisplassen som avgjør om praksis kan gjennomføres. Lærere anbefales å bruke telefon og Teams i oppfølging av elev i bedrift.
  • Kroppsøving:
    • Alle skal møte opp ferdig skiftet til kroppsøvingstimene. Dette gjelder uansett når på dagen elevene har kroppsøving. Ingen får komme uten riktig tøy.
    • Alle elever skal sprite hendene sine når de går inn i hallen.
    • Elevene skal dusje puljevis.
  • Statsforvalteren anbefaler at elever bruker munnbind på busser som krysser kommunegrenser.
  • Det er ikke påbudt med munnbind på skolen. Hvis elever allikevel ønsker å bruke munnbind, må de skaffe dette selv. Helsenorge om bruk av munnbind.
  • Alle besøkende til skolen registreres med navn og telefonnummer.
  • Ved spørsmål, kontakt skolen på 61 19 82 00.