Digital innsamlingsaksjon for Forut

Det ble ingen Forut-dag på Raufoss vgs i år. Vi håper derfor at alle vil støtte opp om vår digitale innsamlingsaksjon.

Vi planla en Forut-dag i vår der hver elev gjennom jobb skulle samle inn kr 300,- til støtte for Foruts arbeid for barn og unge i Bangalore i Sør-India. Denne aksjonen måtte dessverre avlyses da skolen ble stengt i forbindelse med koronatiltakene.

Digital aksjon

Forut - Klikk for stort bildeVi har derfor startet en digital aksjon som vi håper kan bidra til å erstatte den fysiske aksjonen vi hadde planlagt. Vi håper derfor at så mange som mulig vil bidra i denne aksjonen med et eget valgt beløp. Vi oppfordrer også til å dele Spleis-lenken på sosiale medier slik at vi når flest mulig.

Lenke til aksjonen: https://www.spleis.no/project/103597

Støtte til barn og unge i India

Det innsamlede beløpet går til støtte til skole, mat, beskyttelse og smitteverntiltak for fattige barn og unge i Bangalore. Sammen med samarbeidspartnere driver Forut en skole samt et omsorgssenter der barn og unge uten trygge familier kan bo frem til de er 18 år.

Treåring samarbeid

Raufoss vgs har inngått et treårig samarbeid med Forut. Planen var å avvikle en aksjonsdag hver vår i disse tre årene. I år ble det ikke noe, men vi kommer sterkere tilbake neste vår. Vi planlegger da en aksjon der elevene får mulighet til å jobbe for å samle inn penger.

Vi håper på stor støtte til aksjonen, og samtidig ønsker vi dere alle en riktig fin sommer.

Støtt Raufoss vgs sin aksjon for Forut