1TAF viser fram Læringsfabrikken

I går fikk Vg1 TAF muligheten til å vise frem Læringsfabrikken som en kul læringsarena.

I forbindelse med Industridagene Innlandet var både studenter fra NTNU og representanter fra Kunnskapsdepartementet på besøk.

Tegning i 3D

Maria, Hans, Tomas og Trym forklarte ryddig og stødig om hvordan de tegnet i 3D med Solide Edge. Flere av NTNU-studentene kjente igjen skrustikken som elevene tegnet. Ola S og Johannes forklarte montasjelinja på en flott måte, og vi gjenkjente stoltheten over industrien. 

Programmering av robot

Vi hadde to grupper som gjennomførte programmering av robot. De hadde fått en oppgave om å filme en del i tillegg, og den ene roboten ble programmert til å gjennomføre det. Disse gruppene besto av Ola T, Mille, Bastian, Eirik, Torjus og Mina. Ella, Martinius og Sondre viste frem sveisesimulatoren og forklarte prosessen for å øve på sveising. Jørgen, Martha og Håkon viste frem og forklarte prinsippet rundt 3D-printing.

null - Klikk for stort bildeJohannes forklarer grundig til representantene fra Kunnskapsdepartementet om produksjonslinja

null - Klikk for stort bildeElla og Sondre forklarer og viser hvordan man sveiser i den virtuelle verden

Gode tilbakemeldinger

Jens viser og forklarer om CNC-programmering og fresing til studentene fra NTNU - Klikk for stort bildeJens viser og forklarer om CNC-programmering og fresing til studentene fra NTNUVi hadde også med oss Jens Dahl fra Vg2 TAF som var meget stødig på CNC-fresing. 

TAF-elevene har fått veldig gode tilbakemeldinger over kunnskapsnivået og hvordan de har fremsnakket faget og industrien. Det er all god grunn til å være en stolt kontaktlærer på slike dager. 

Tekst og foto: Tonje Sivesindtajet, kontaktlærer 1TAF

Til toppen