1TAF på verkstedet

18 nye TAF-elever har gjort seg kjent i verkstedet på skolen.

Vi var så heldige å få låne med oss Oda og Martine som er 4. års TAF-elever hos Nammo. Tusen takk for god hjelp og veiledning. Det ble en innholdsrik og lærerik dag for alle.

Det har blitt laget ringer, telysestaker, shot-glass og andre morsomme ting i dreiebenken. Elevene fikk teste saging, boring, serratering, filing, grading og pussing i både stål og aluminium.

1TAF med Oda og Martine fra 4TAF - Klikk for stort bilde1TAF med Oda og Martine fra 4TAF

Ella, Mina, Maria, Martha, Mille og kontaktlærer Tonje (Jentebanden i TAF-klassa)  - Klikk for stort bildeElla, Mina, Maria, Martha, Mille og kontaktlærer Tonje (Jentebanden i TAF-klassa)

Torjus dreier og Sondre følger nøye med - Klikk for stort bildeTorjus dreier og Sondre følger nøye med

Bastian dreier, Hans og Johannes følger med. - Klikk for stort bildeBastian dreier, Hans og Johannes følger med.

Tekst og foto: Tonje Sivesindtajet, kontaktlærer 1TAF