1. og 2. plass i Innlandsmesterskapet Klaudia Jedynak og Mikkel Skjellen-Larsen i 2KOS har deltatt i Innlandsmesterskapet i restaurant- og matfag. Klaudia og Mikkel Turid Svalund Angiuli Klaudia konkurrerte i servitørfaget og Mikkel i kokkefaget. Det ble også arrangert konkurranser i ferskvarehandelsfaget, konditorfaget og bakerfaget på Lillehammer videregående skole denne dagen. Jevn servitørkonkurranse Klaudia dekket et nydelig og klassisk bord med maritimt tema. Hun anrettet forretten med russisk servering (dvs. foran gjestene). Deretter skulle hovedrettene serveres med engelsk servering (fatservering). Desserten ble servert med amerikansk servering (retten legges opp på tallerken på kjøkkenet). I tillegg var det en osteoppgave. Det ble jevnt om 1. plassen, men Klaudia trakk til slutt det lengste strået. I april skal hun delta i NM i Bergen. Omfattende kokkeoppgave Kokkeoppgaven var svært omfattende med mange detaljer. Mikkel gjorde en fantastisk gjennomføring. Hovedretten besto blant annet av ovnsbakt torskefilet, gulrotrose, pannestekt løk, ovnsbakte rødbeter og duchessepoteter. Desserten besto blant annet av hvit sjokolademousse, glaserte kiwi og jordbærsalat. Mikkel konkurrerte mot elever fra Storhamar, Lillehammer og Hadeland og endte til slutt på en flott 2. plass. Klaudias maritime bord Turid Svalund Angiuli Mikkels dessert Turid Svalund Angiuli Vi er kjempestolte av Klaudia og Mikkel. Bedre representanter kan vi ikke ha på Raufoss videregående skole, forteller en fornøyd kontaktlærer Turid Angiuli. Vi gratulerer begge to og ønsker Klaudia lykke til i NM. Sist endret 24.02.2023 11.55