Om Raufoss vgs

Raufoss videregående skole er en kombinert skole med ca. 500 elever og ca. 100 ansatte. Hovedvekten av utdanningen vår er innenfor yrkesfaglige linjer.

Solcellepanel Raufoss vgs - Klikk for stort bilde

Vi har som mål å bli Norges beste yrkesfagskole!

Samarbeid med Raufoss næringspark

Skolen samarbeider tett med næringslivet og andre aktører i regionen. I årene som kommer skal vi også samarbeide med Norsk katapultseter i Raufoss næringspark, der skolen vil få tilgang til topp moderne teknologi i undervisningen.

Yrkesfag, TAF og studieforberedende utdanningsprogram

Vi tilbyr et bredt fagspekter innen yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram. Per i dag har skolen utdanningsprogrammene TAF-TIP (teknisk allmenne fag innen teknikk og industriell produksjon), påbygging til generell studiekompetanse, ambulansefag med studiekompetanse, teknikk og industriell produksjon, helse- og oppvekstfag, elektrofag og restaurant- og matfag. Skolen drifter også en kombinasjonsklasse for minoritetsspråklige.