Ledelsen

Skolens ledelse består av rektor, fire avdelingsledere og en fagleder.

Rektor

Rektor Vegar Sommerstad er ansvarlig for at lover og forskrifter som regulerer skolens virksomhet blir fulgt, og for at skolemyndighetenes vedtak blir satt ut i livet. Kvalitetssikring, drift og organisering av skolen er vesentlige arbeidsoppgaver.

Avdelingsledere/fagleder

Skolen har fire avdelingsledere og en fagleder. Avdelingslederne skal være pådrivere og koordinatorer i arbeidet med å styrke læringsprosessen i de undervisningsgrupper som tilhører deres avdelinger.

Andre hovedoppgaver:

• Ansvar for avdelingens budsjett og det pedagogiske ansvaret for sin avdeling.
  • Fag- og timefordeling.
  • Legge til rette for samarbeid i fagteam.
  • Utadrettet virksomhet på egen avdeling.
  • Håndtering av disiplinærsaker og konfliktløsning på egen avdeling.
  • Skaffe vikarer ved sykdom og permisjoner.

Avdelingsleder Erland N. Sunde er ansvarlig for alle fellesfag ved skolen og påbyggstudiet. Han har et overordnet ansvar for timeplaner og særskilt språkopplæring

Avdelingsleder Siv V. Andersstuen er ansvarlig for alle elevene innenfor helse- og oppvekstfag og restaurant- og matfag.

Avdelingsleder Even Erlien er ansvarlig for alle elevene innenfor teknikk og industriell produksjon og elektrofag.

Avdelingsleder John Tangen er ansvarlig for økonomi, personal, kontor, bibliotek, IKT, drift og renhold. Han er også skolens HMS-ansvarlig.

Fagleder Vidar Holm har ansvar for individuelt inntak samt generelt elevinntak, elevundersøkelsen, eksamensavvikling og dokumentasjon (vitnemål og kompetansebevis), samt tilrettelegging ved prøver og eksamen.

Sist oppdatert 25.08.2017