Pedagogisk plattform

Raufoss videregående skole skal gi ungdom opplæring til yrker samfunnet har behov for og etterspør.

Opplæringen skal sees i et helhetlig perspektiv, fra start på videregående til fullført utdanning – enten som planlagt sluttkompetanse eller som start på høyere utdanning.

I vår skolekultur opplever elevene å være inkludert som en del av et trygt og godt skolemiljø med fokus på høyt læringstrykk, for å være rustet til arbeidslivet eller høyere utdanning.

KRAFT

Skolens og fylkeskommunens verdigrunnlag har KRAFT som akronym som knagger å henge skolens holdninger og verdisyn på:

Kreativitet - Raushet - Ansvarlighet - Fleksibilitet - Tillit

Skolens mål er å gi elevene kompetanse til en utdanning samfunnet etterspør i nasjonalt og internasjonalt perspektiv.

Skolen har fokus på holdningsskapende arbeid, samt å finne talentene hos hver enkelt elev og øke deres bevissthet rundt hva de kan tilføre samfunnet som enkeltindivid.

Sist oppdatert 06.01.2017