Skolen vår

Raufoss videregående skole stod ferdig i 1980. Ved oppstart var det ca 50 elever, og i underkant av 20 lærere.

Skolen har i dag cirka 500 elever og 100 ansatte. Skolens utdanningsprogram er i hovedsak et resultat av behovet fra det lokale næringslivet og øvrig aktivitet i regionen. Skolen forsyner samfunnet med fremtidige yrkesutøvere på ulike nivå og i ulike bransjer. Blant annet lærlinger innen elektrofag, industritekniske fag, restaurant- og matfag, barne- og ungdomsarbeiderfag og ambulansefag. Skolen tilbyr også ordinært studiespesialiserende løp, et treårig studieforberedende løp med ambulansefag (AMBSK), samt påbygning til generell studiekompetanse.

I møtet mellom yrkesfaglige og studieforberedende programområder er vi som den eneste skolen i Oppland en TAF/YSK-skole. TAF/YSK (yrkes- og studiekompetanse) er en kombinasjon av yrkesfaglig fagbrev og studiespesialiserende med realfagsfordypning. TAF/YSK-elever har lærlingelønn under hele utdanningsløpet, og utdanning gjennomføres på fire komprimerte år. Tilbudet gis innenfor teknikk og industriell produksjon og helse- og oppvekstfag.

Sist oppdatert 09.02.2017