Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kantine

Velkommen til kantina på Raufoss videregående skole.

Åpningstider:

Mandag til fredag kl. 07.30 - 14.30

Kantina tilbyr et variert utvalg mat til frokost og lunsj; brødmat, salatbar, yoghurtbar, varmmat, ulike kalde drikker og en helt ny kaffemaskin med ulike varme drikker.

Kaffeavtale

Vi anbefaler at du benytter vår kaffeavtale og kjøper Raufoss-koppen, da kan du selv forsyne deg med all den varme drikken du ønsker. Avtalen koster 450,- første halvår, deretter 350,- per halvår. Det er kun kr 3,70 per skoledag.

Et tilbud til alle

Vi ønsker at kantina skal ha et tilbud til alle skolens elever og ansatte, og vil derfor prøve å ha alternativer tilpasset ulike dietter. Om det er noe du savner, kom og snakk med oss, eller send oss en melding på kantinas Facebook-side. På Facebook-sida vil vi også dele ukemeny for dagens varmmat og kanskje kjøre noen konkurranser - gå inn og lik sida vår!

Sunn mat

Kantina serverer sunn og velsmakende mat, og tilbyr ikke brus, godteri eller kaker til vanlig. Men du skal ikke se bort ifra at det kan komme noen søte innslag fra vår restaurant- og matfagavdeling, til glede for alle.

Kort eller Vipps

I kantina kan du betale med kort eller Vipps (110151 - Raufoss videregående skole).
Vi tar ikke lenger i mot kontanter.

Sist oppdatert 14.08.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering