Påbygging til generell studiekompetanse - ettårig eller halvårig

Du kan ta ett år eller et halvt år med påbygging, avhengig av om du har fullført Vg2 eller Vg3.

Jørgen Skaug

Ettårig påbygging

Har du gjennomført og bestått Vg2 yrkesfag og ønsker deg en vei til generell studiekompetanse?

• Du har muligheten til å søke mange ulike studier ved høgskoler og universitet etter endt løp.
  • Skolen tilbyr et bredt utvalg av valgfrie programfag slik som sosiologi, psykologi, entreprenørskap og bedriftsutvikling, matematikk R1 og kjemi 1 (utvalget av programfag kan variere).
Fag Timer pr. uke

Norsk 10
Historie 5
Naturfag 3
Kroppsøving 2
Matematikk 5
Programfag 5

Halvårig påbygging

Halvårig påbygging, Vg4, kan du søke etter bestått Vg3 eller fag-/svennebrev. Ønsker du et effektivt og intenst opplæringsløp for å få generell studiekompetanse?

• Opplæringen tilbys i fagene norsk, matematikk, naturfag og historie og foregår over 19 uker.
  • Det utstedes et kompetansebevis etter endt utdanning som gir deg generell studiekompetanse.
Sist oppdatert 09.06.2015