Stort oppdrag for Raufosselever

2KOS og 2MAT på oppdrag fra Vestre Toten kommune - Klikk for stort bilde12. februar arrangerte Vestre Toten kommune ansattes dag. Vg2 kokk- og servitørfag og Vg2 matfag fikk oppdraget med å lage og servere maten.

Oppdraget var på 300 koldttallerkener. Disse skulle serveres i Fyrverkeriet kulturhus klokka 1830.

Effektive elever

På menyen sto varmrøkt laks, urtekrem, roastbiff, løkkompott, remulade, kyllingklubber, frittata, pastasalat, potetsalat og nybakt focaccia. Elevene gjennomførte på en fin og effektiv måte. Servering av 300 gjester gikk på sju minutter. Både elever og lærere opplevde dagen som lærerik og morsom. De fikk mange positive tilbakemeldinger fra gjestene.

2KOS og 2MAT på oppdrag fra Vestre Toten kommune - Klikk for stort bilde Turid Svalund Angiuli 2KOS og 2MAT på oppdrag fra Vestre Toten kommune - Klikk for stort bilde

Sist oppdatert 13.02.2018