Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Stafett for livet

Kokk- og servitørelever sammen med lærerne Johan Holten og Turdi Angiuli - Klikk for stort bildeKokk- og servitørelever sammen med lærerne Johan Holten og Turdi Angiuli Anne Sjåheim I helga ble Stafett for livet arrangert på Gjøvik. Elever fra restaurant- og matfagavdelingen var så heldige å få bidra.

Engasjerte elever sammen med lærerne Johan Holten og Turid Angiuli - Klikk for stort bildeEngasjerte elever sammen med lærerne Johan Holten og Turid Angiuli Anne Sjåheim Elevene fikk en undervisningsøkt i forkant av oppdraget - Klikk for stort bildeElevene fikk en undervisningsøkt i forkant av oppdraget Turid Angiuli Klart for servering til stafettdeltakerne - Klikk for stort bildeKlart for servering til stafettdeltakerne Turid Angiuli

Stafett for livet arrangeres av Kreftforeningen. Her deltar lag bestående av familier, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre i en 24 timer lang stafett. Bak hvert lag er det en historie – et menneske som laget vil støtte eller minnes.

En viktig og lærerik dag

Elevenes oppdrag var å lage og servere grønnsakssuppe med lammeboller og foccacia. De skulle også hjelpe til med servering av marsipankake og kaffe. I forkant fortalte sykepleier Anne Sjåheim elevene om hvor viktig det er for kreftpasienter med riktig og næringsrik kost.

For elevene på restaurant- og matfag var dette et lærerikt og viktig oppdrag, forteller lærer Turid Angiuli.

Sist oppdatert 16.09.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering