Skolekonkurranse på BUA

Mina og Tuva - Klikk for stort bildeMina og Tuva Lene-Maria Larsen Fredag 1. februar gjennomførte tre grupper fra Vg2 barne- og ungdomsarbeider skolekonkurranse.

Mina og Tuva - Klikk for stort bildeMina og Tuva Lene-Maria Larsen Elevene hadde besøk av 4-åringer fra Eventyråsen barnehage. Barna koste seg med aktiviteter som "Alle mine kyllinger", "Bjørnen sover", bowling og stolleken som elevene hadde planlagt.

Tuva og Mina ble kåret til vinnere denne dagen. De skal videre til Opplandsmesterskapet i barne- og ungdomsarbeiderfaget som gjennomføres på Hadeland videregående skole den 6. mars i år. Vi ønsker dem lykke til!

Bowling - Klikk for stort bildeBowling Lene-Maria Larsen Stolleken - Klikk for stort bildeStolleken Lene-Maria Larsen

Sist oppdatert 05.02.2019