Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Noe å glede seg over!

Verdensdagen for psykisk helse	 - Klikk for stort bildeVerdensdagen for psykisk helse Mental helse verdensdagen Verdensdagen for psykisk helse, med temaet «noe å glede seg over», ble en trivelig og gledelig markering på Raufoss videregående skole.

Vg2 barne- og ungdomsarbeider hadde hovedansvaret for arrangementet. Elevene hadde invitert tre lokale barnehager til skolen for å spre glede. Dragerskogen, Trollskogen og Lunde gårdsbarnehage bidro med sang i kantina og skapte både glede og god stemning. Barnehagebarna ble aktivisert av flinke Vg2-elever, noe som resulterte i flotte tegninger som ble hengt opp i kantina.

Arrangørene, Vg2 BUA - Klikk for stort bildeArrangørene, Vg2 BUATegninger laget av barnehagebarna som var på besøk - Klikk for stort bildeTegninger laget av barnehagebarna som var på besøkAlle fikk gratis vafler, til stor glede for både elever, ansatte og barnehagebarn. Vi takker Vg2 barne- og ungdomsarbeider, barnehagene og vaffelsteker Trine Olafsen Nilsen for et flott bidrag. Elevene fikk gode tilbakemeldinger fra de ansatte i barnehagene, som ønsker at dette skal gjentas.

Torild Svendsen

Sist oppdatert 07.02.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering