Lunsjtreff for hybelboere

Tre fornøyde hybelboere  - Klikk for stort bildeTre fornøyde hybelboere Torild Svendsen Flere av elevene på Raufoss videregående skole bor på hybel. I dag var de invitert på lunsjtreff.

Tre fornøyde hybelboere  - Klikk for stort bildeTre fornøyde hybelboere Torild Svendsen Elevtjenesten arrangerte gratis lunsj for skolens hybelboere med juice, kaffe og ferske påsmurte baguetter fra vår flotte avdeling på restaurant- og matfag (RM). Vi takker RM så mye for service og god mat.

Mange hybelboere

Skolen har rundt 40 hybelboere dette skoleåret. Det er opprettet en egen Facebook-gruppe som heter "Hybelboere på Raufoss videregående skole", der elevtjenesten legger ut relevant informasjon om ulike tiltak. Det kan for eksempel være at de får kjøpt billig brød og middagsretter på skolen.

Julelunsj

Neste samling kommer før jul. Da vi har planer om å servere billig eller gratis julelunsj. Elevene som er medlemmer av gruppa kan også komme med forslag til tiltak. Alle fikk et skjema de fylte ut for å kartlegge hva hybelboerne ønsker og om de trenger oppfølging.

Elevtjenesten takker for et hyggelig treff.

Sist oppdatert 12.09.2018