Kurs med Duni

Duni-kurs januar 2019 - Klikk for stort bildeDuni-kurs januar 2019 Turid Svalund Angiuli Vg2 kokk- og servitørfag har hatt besøk av representanter fra Duni.

Robert Winther sammen med Vg2 KOS-elever - Klikk for stort bildeRobert Winther sammen med Vg2 KOS-elever Turid Svalund Angiuli Duni leverer konsepter innen borddekking, kreativ emballasje og takeawayløsninger til bedrifter og privatpersoner.

Tre timers kurs

Hege Nilsen Sande og Robert Winther fra Duni ga elevene et tre timers kurs som besto av tre deler. Første var det teori om farger, dekor, temaer og trender. Elevene fikk også høre hvor viktig rolle servitøren og atmosfæren har for at gjestene skal få den perfekte opplevelse på en restaurant eller et hotell. I del to lærte elevene åtte forskjellige brettemetoder av servietter. Kurset ble avsluttet med en borddekkingskonkurranse. Det ble dekket fem flotte bord hvor Chris og Nathaniel til slutt gikk av med seieren.

Duni-kurs januar 2019 - Klikk for stort bilde Turid Svalund Angiuli Duni-kurs januar 2019 - Klikk for stort bilde Turid Svalund Angiuli

Sist oppdatert 29.01.2019