Karneval

Vg2 BUA og Vg2 BUA-T arrangerte karneval for 18 barnehagebarn - Klikk for stort bildeVg2 BUA og Vg2 BUA-T arrangerte karneval for 18 barnehagebarn Anny Engejordet Vg2-elevene på barne- og ungdomsarbeider og TAF-helse (2BUA og 2BUA-T) har planlagt og gjennomført karneval for 18 barnehagebarn.

Vg2 BUA og Vg2 BUA-T arrangerte karneval for 18 barnehagebarn - Klikk for stort bilde Anny Engejordet
Barna fra Dragerskogen Espira barnehage kom til fots sammen med ansatte fra barnehagen. Alle satte stor pris på å få servert fastelavensboller, frukt og saft ved ankomst.

Ansiktsmaling og aktiviteter

Barna hadde kledd seg ut i fine drakter, og de ble om mulig enda finere da elevene lagde flotte ansiktsmalerier på dem. Programmet videre besto av å lage flotte katter og slå hull på pinata.

Vi på skolen sender en stor takk til barn og ansatte i barnehagen som kom til oss på karneval. Dette lærer vi mye av, og elevene var godt fornøyde med en vel gjennomført dag, forteller lærer Anny Engejordet.

Sist oppdatert 07.02.2018