Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Karneval

Vg2 BUA og Vg2 BUA-T arrangerte karneval for 18 barnehagebarn - Klikk for stort bildeVg2 BUA og Vg2 BUA-T arrangerte karneval for 18 barnehagebarn Anny Engejordet Vg2-elevene på barne- og ungdomsarbeider og TAF-helse (2BUA og 2BUA-T) har planlagt og gjennomført karneval for 18 barnehagebarn.

Vg2 BUA og Vg2 BUA-T arrangerte karneval for 18 barnehagebarn - Klikk for stort bilde Anny Engejordet
Barna fra Dragerskogen Espira barnehage kom til fots sammen med ansatte fra barnehagen. Alle satte stor pris på å få servert fastelavensboller, frukt og saft ved ankomst.

Ansiktsmaling og aktiviteter

Barna hadde kledd seg ut i fine drakter, og de ble om mulig enda finere da elevene lagde flotte ansiktsmalerier på dem. Programmet videre besto av å lage flotte katter og slå hull på pinata.

Vi på skolen sender en stor takk til barn og ansatte i barnehagen som kom til oss på karneval. Dette lærer vi mye av, og elevene var godt fornøyde med en vel gjennomført dag, forteller lærer Anny Engejordet.  

Vg2 BUA og Vg2 BUA-T arrangerte karneval for 18 barnehagebarn - Klikk for stort bilde Anny Engejordet Vg2 BUA og Vg2 BUA-T arrangerte karneval for 18 barnehagebarn - Klikk for stort bilde Anny Engejordet
 

Sist oppdatert 07.02.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering