Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Jubileum på Tongjordet

En festpyntet barnehage i anledning 10-årsjubileet - Klikk for stort bildeEn festpyntet barnehage i anledning 10-årsjubileet Turid Svalund Angiuli Tongjordet barnehage har feiret sitt 10-årsjubileum. Elever fra Raufoss videregående skole sto for matserveringen. 

Restaurant- og matfagelever fra Raufoss videregående skole sto for maten da Tongjordet barnehage feiret 10-årsjubileum - Klikk for stort bildeRestaurant- og matfagelever fra Raufoss videregående skole sto for maten da Tongjordet barnehage feiret 10-årsjubileum Turid Svalund Angiuli

Elever fra Vg1 restaurant- og matfag og Vg2 kokk og servitørfag hadde fått i oppdrag å lage og servere maten til jubileet. Menyen besto av pinnebrød laget i bålgrop, pita med røkt laks, syltet løk og urtesaus, fingermat som lefserull, ost og druer på cocktailpinne og bruschetta med pesto. På takke ble det stekt sveler.

Festpyntet barnehage

Barnehagen var pyntet til fest med rød løper og hoppeslott. Musikk og dans sto også på programmet. Ungdomsskoleelever fra Vardal og Bjørnsveen sto for ansiktsmaling. Bursdagskake ble det selvfølgelig også servert til de mange gjestene. Lærer Turid Svalund Angiuli forteller at det var fantastisk å se hvordan elevene koste seg sammen med barna i Tongjordet barnehage denne dagen.

En festpyntet barnehage i anledning 10-årsjubileet - Klikk for stort bildeEn festpyntet barnehage i anledning 10-årsjubileet Turid Svalund Angiuli Ida med full kontroll på svelene - Klikk for stort bildeIda med full kontroll på svelene Turid Svalund Angiuli Markus, Nathaniel, Sylvia og Alette - Klikk for stort bildeMarkus, Nathaniel, Sylvia og Alette Turid Svalund Angiuli

Sist oppdatert 29.10.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering