Infoteam på Kallerud

Tidligere elever ved Raufoss vgs, Michael, Chainarong og Camilla - Klikk for stort bildeTidligere elever ved Raufoss vgs, Michael, Chainarong og Camilla Anne Marit Olsrud 8. og 9. april fikk 9. klassinger nyttig informasjon om studietilbudet ved videregående skoler i distriktet.

Tidligere elever ved Raufoss vgs, Michael, Chainarong og Camilla - Klikk for stort bildeTidligere elever ved Raufoss vgs, Michael, Chainarong og Camilla Anne Marit Olsrud Ole-Anders Skoglund, Quality Hotel Strand Gjøvik - Klikk for stort bildeOle-Anders Skoglund, Quality Hotel Strand Gjøvik Anne Marit Olsrud Infoteam ble avholdt på Gjøvikregionen International School. En av avdelingene som presenterte seg disse dagene, var restaurant- og matfag på Raufoss videregående skole. 114 elever var innom for å høre hvordan skolehverdagen er på denne avdelingen.

Tidligere elever fortalte om bransjen

Vi hadde med oss tre gode representanter for bransjen, i tillegg til både Vg1- og vg2-elever, forteller lærer Anne Marit Olsrud. Michael Skretting, lærling på Color Line, Chainarong Syversen lærling hos Grillstad og Camilla Rinden, fagarbeider i industriell matproduksjon, er alle tidligere elever hos oss. De fortalte om bransjene sine, samt hvordan det er å være skoleelev og lærling.

Vi hadde også med oss vår gode samarbeidspartner Quality Hotel Strand Gjøvik. Ole-Anders Skoglund fortalte 9. klassingene om bedriften og hva de har å tilby.

Alt i alt var dette flotte dager med lydhøre elever fra distriktet. Vi håper å se mange av dem som elever hos oss. Lurer du på noe mer eller har lyst å besøke oss, er det bare å ta kontakt, avslutter Anne Marit.

Sist oppdatert 12.04.2019