Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Høsttur til Trettrota

Marshmallow- og spaghettitårn under konstruksjon - Klikk for stort bildeMarshmallow- og spaghettitårn under konstruksjon Joachim Zacariassen Onsdag før høstferien var kombinasjonsklassen, Vg2 ambulansefag og Vg1 TAF teknikk og industriell produksjon på høsttur sammen.

Fin gjeng på Trettrota - Klikk for stort bildeFin gjeng på Trettrota Joachim Zacariassen

Turen til Trettrota var en del av kroppsøvingsundervisningen.

Friluftsliv i praksis

Elevene hadde i forkant av turen fått utlevert et faktaark om grunnleggende friluftsliv, som de skulle forberede seg på. Dette skulle danne utgangspunktet for turen. På veien opp var det utplassert fire poster med spørsmål rundt teoristoffet. Elevene var delt inn i grupper på tvers av klassene og skulle sammen svare på spørsmålene. Vel fremme på Trettrota ble det tid til lunsj og en gjennomgang av spørsmålene.

Godt samarbeid

Avslutningsvis fikk gruppene konkurrere i å bygge den høyeste konstruksjonen bestående av marshmallows og rå spagetti. Elevene var i godt humør og samarbeidet veldig bra på oppgavene de fikk. Vi er fornøyde med dagen og det frister med gjentakelse av en slik tur til våren, forteller lærerne Siv og Joachim.

Marshmallow- og spaghettitårn under konstruksjon - Klikk for stort bildeMarshmallow- og spaghettitårn under konstruksjon - Klikk for stort bildeMarshmallow- og spaghettitårn under konstruksjon - Klikk for stort bilde

Marshmallow- og spagettitårn under konstruksjon
Foto: Joachim Zacariassen

Sist oppdatert 27.09.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering