God stemning på Friluftsfestivalen

Markus, Kristian og Chris har full kontroll på bålpanna.  - Klikk for stort bildeMarkus, Kristian og Chris har full kontroll på bålpanna. Turid Svalund Angiuli Lørdag 1. september var elever fra restaurant- og matfag i full sving under Friluftsfestivalen.

Ida, Viola, Lilly, Chris, Kristian, Markus sammen med faglærer Grethe klare på stand i Minneparken. - Klikk for stort bildeIda, Viola, Lilly, Chris, Kristian, Markus sammen med faglærer Grethe klare på stand i Minneparken. Turid Svalund Angiuli
Restaurant- og matfagavdelingen hadde egen stand i Minneparken på Raufoss. Her kunne elevene by på viltburger, gourmetpølse, bakt potet, ferske brød og gode bakverk til kaffen. I tillegg hadde avdelingen egen stand på Sillongen hvor det ble servert smaksprøver av lun røkt ørret fra grillen. Her var det også mulig å få gode tips om mat og fisking.

Elevene gjorde en kjempejobb med salget i fantastiske rammer med nydelig vær og god stemning.

Martine, Silje og faglærer Anne Marit stilte opp kl. 07.00 på skolen for å bake brød. - Klikk for stort bildeMartine, Silje og faglærer Anne Marit stilte opp kl. 07.00 på skolen for å bake brød. Turid Svalund Angiuli Markus, Kristian og Chris har full kontroll på bålpanna.  - Klikk for stort bildeMarkus, Kristian og Chris har full kontroll på bålpanna. Turid Svalund Angiuli Godt besøk på standen til Raufoss vgs. - Klikk for stort bildeGodt besøk på standen til Raufoss vgs. Turid Svalund Angiuli

Sist oppdatert 06.09.2018