Fylkesmesterskap på Raufoss

Vinnerkaka til Markus Solvang - Klikk for stort bildeVinnerkaka til Markus Solvang Marthe E. Napstad 22. februar ble det kåret fylkesmestere i konditor-, baker- og kokkefaget på Raufoss videregående skole.

Vinnerkaka - Lillehammer vgs - Klikk for stort bildeVinnerkaka - Lillehammer vgsKake - Raufoss vgs - Klikk for stort bildeKake - Raufoss vgs

Restaurant- og matfagavdelingen ved Raufoss videregående skole var arrangør for fylkesmesterskapet denne gangen.

Høyt faglig nivå

Deltagerne var elever fra Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, Lillehammer videregående skole avdeling sør og Raufoss videregående skole. Det ble levert flotte prestasjoner av fokuserte og dyktige elever. Dommerne var meget imponert over det faglige nivået, og de kunne meddele om en vanskelig avgjørelse da vinnerne skulle kåres. Det skilte kun noen få poeng mellom deltagerne etter endt konkurransedag.

Kokk - Raufoss vgs - Klikk for stort bildeKokk - Nord-Gudbrandsdal vgs - Klikk for stort bilde

Lillehammer-elevene Lasse Sortland og Markus Solvang stakk av med seieren i henholdsvis kokkefaget og konditorfaget. I bakerfaget var det Raufoss-elev Jan Svardal som kapret førsteplassen. Disse tre skal representere Oppland i NM som arrangeres på Strinda videregående skole 25. og 26 april.

Kokk - Lillehammer vgs - Klikk for stort bildeBaker - Raufoss vgs - Klikk for stort bilde

Alle foto: Marthe E. Napstad

Sist oppdatert 23.02.2018