Flott innsats i fylkesmesterskapet

Mina og Tuva  - Klikk for stort bildeMina og Tuva Lene-Maria Larsen

Onsdag 6. mars ble det arrangert fylkesmesterskap i barne- og ungdomsarbeiderfaget på Hadeland videregående skole.

Mina og Tuva ble premiert med diplom, medalje og et gavekort på 300 kroner hver. - Klikk for stort bildeMina og Tuva ble premiert med diplom, medalje og et gavekort på 300 kroner hver. Lene-Maria Larsen

Mina og Tuva fra 2BUA gjorde en flott innsats og kom på 2. plass i konkurransen.

Planlegging, gjennomføring og evaluering

I fylkesmesterskapet skal elevene gjøre aktiviteter med ei barnegruppe på 5-7 barn. Selve oppgaven og aktiviteten får elevene først vite konkurransedagen. Elevene får møte barna før konkurransen, og de må sitte i karantenerom fram til de skal konkurrere.

De får ti minutter til å planlegge aktiviteten de skal gjennomføre. Aktiviteten skal gjennomføres på 20 minutter. Tilslutt får de ti minutter til evaluering. Ved planlegging, gjennomføring og evaluering er det dommere tilstede hele tiden. Dommerne er nøytrale LUT-medlemmer (lærings- og utviklingsteam) og medlem av prøvenemnda.

Vi gratulerer Mina og Tuva med en flott 2. plass.

Sist oppdatert 07.03.2019