Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fiskesprell for BUA-elevene

Fiskesprell for Vg2 BUA - Klikk for stort bildeFiskesprell for Vg2 BUA Lene-Maria Larsen Tirsdag denne uka hadde elevene som går Vg2 barne- og ungdomsarbeider besøk av representanter fra Fiskesprell.

Fiskesprell for Vg2 BUA - Klikk for stort bildeFiskesprell for Vg2 BUA Lene-Maria Larsen Teori i klasserommet før praksis i kjøkkenet - Klikk for stort bildeTeori i klasserommet før praksis i kjøkkenet Lene-Maria Larsen God stemning i kjøkkenet - Klikk for stort bildeGod stemning i kjøkkenet Lene-Maria Larsen

Fiskesprell er et nasjonalt kostholdsprogram som har som mål å øke sjømatkonsumet blant barn og unge. De tilbyr gratis kursing blant annet for ansatte i barnehage og skole/SFO. I tillegg til dette holdes det også kurs for BUA-elever på videregående skoler.

Teori og praksis

Kurset inneholdt en teoretisk og en praktisk del. Elevene fikk teori om sjømat og ernæring, måltid i barnehagen og hygiene. Den praktiske delen foregikk på kjøkkenet hvor de laget ulike matretter med fisk som barn liker. Elevene fikk oppskriftshefte og matboks fra Fiskesprell.

Vi takker kurslederne Mona Sveen og Hege Olimb Myhre for en fin og lærerik dag.

 

Sist oppdatert 13.03.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering