Elevundersøkelsen

Udir Her kan du lese alt du trenger å vite om elevundersøkelsen som gjennomføres i uke 47 og 48.

I løpet av uke 47 og 48 skal elevundersøkelsen gjennomføres for elevene våre. I filene under finner du nødvendig informasjon om undersøkelsen.

Det er viktig for oss at alle elever gjennomfører undersøkelsen da den gir et bilde av opplæringsmiljøet ved skolen. Det er da en mulighet til å justere og iverksette tiltak der det er behov for det. Samtidig er det viktig at dere har fått informasjon om at dette er frivillig, men igjen noe vi setter stor pris på at alle gjennomfører. Elevundersøkelsen er anonym, og personvernet er ivaretatt.

Rektor gjennomfører møter med alle eleven på tidspunktene gitt i en egen plan. Deretter er det lærere som gjennomfører undersøkelsen sammen med elevene. Vi gjør også oppmerksom på at undersøkelsen kan gjennomføres på følgende språk: engelsk, arabisk, tigrinja og dari.

Informasjon til elever og foresatte om elevundersøkelsen. (PDF, 41 kB)

Elevundersøkelsen – les dette før du svarer. (PDF, 94 kB)

Pålogging – elevundersøkelsen

Sist oppdatert 20.11.2019