Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Elevtjenesten ved Raufoss vgs

Anny Engejordet, Åsa Artelius, Nina Gjermundrød, Unni Hella Bakkemo og Torild Svendsen - Klikk for stort bildeAnny Engejordet, Åsa Artelius, Nina Gjermundrød, Unni Hella Bakkemo og Torild Svendsen Hege Flati Grythe Skolen har flere rådgivere du kan ta kontakt med hvis du trenger noen å snakke med om utfordringer i skolehverdagen. Rådgiverne har taushetsplikt.

Anny Engejordet, Åsa Artelius, Nina Gjermundrød, Unni Hella Bakkemo og Torild Svendsen - Klikk for stort bildeAnny Engejordet, Åsa Artelius, Nina Gjermundrød, Unni Hella Bakkemo og Torild Svendsen Hege Flati Grythe
Helserådgiver

Helserådgiver er en samtalepartner for deg når det gjelder ulike personlige forhold som for eksempel samliv, seksualitet, sorgreaksjoner, spiseforstyrrelser, mobbing og rusmiddelproblematikk. Helserådgiver kan gi akutt førstehjelp. Les mer om helserådgiver Nina Gjermundrød.

Utdannings- og yrkesrådgiver

Utdannings- og yrkesrådgiver gir deg rådgivning om utdanning, yrkesvalg og muligheter på arbeidsmarkedet, samt utdanningsveier i Norge og andre land. Les mer om utdannings- og yrkesrådgiver Unni Hella Bakkemo.

Sosialpedagogisk rådgiver

Har du personlige problemer knyttet til venner, familie, klassekamerater, lærere, ensomhet og sorg kan du få hjelp av sosialpedagogisk rådgiver. Les mer om sosialpedagogisk rådgiver Torild Svendsen.

Oppfølgingstjenesten

Oppfølgingstjenesten (OT) arbeider med og for ungdom som har rett til videregående opplæring, og er behjelpelig med å formidle tilbud om opplæring, arbeid eller annen sysselsetting. Les mer om oppfølgingstjenesten og OT-koordinator Torild Svendsen.

Pedagogisk-psykologisk tjeneste

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) hjelper ungdom som på grunn av ulike vansker har behov for hjelp og støtte i opplæringen. PPT vurderer om du har behov for spesialundervisning. Les mer om PP-rådgiver Åsa Artelius.

Spesialpedagogisk koordinator

Spesialpedagogisk koordinator jobber med de som har eller skal ha spesialundervisning. Spesialpedagogisk koordinator blir kjent med nye elever allerede mens de går i tiende klasse, og bidrar til at overgangen til videregående skole blir så bra som mulig. Les mer om spesialpedagogisk koordinator Anny Engejordet.

NAV i skole

NAV i skole gir råd og veiledning innenfor områder som personlig økonomi, boligforhold og jobbsøking. Les mer om NAV i skole.

Sist oppdatert 28.06.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering