Elevrådets dag

Rosoll Ali, June Wold, Theodor Magnussen, Haakon Østfelt, Emil Berg Teigen, Patrick Leo Johan Brobakken, Annika Aannerud Gulbrandsen - Klikk for stort bildeRosoll Ali, June Wold, Theodor Magnussen, Haakon Østfelt, Emil Berg Teigen, Patrick Leo Johan Brobakken, Annika Aannerud Gulbrandsen Reed Foto 14. november arrangerte elevrådet "Elevrådets dag" på Raufoss videregående skole.

Tema for dagen var valg og konsekvenser.

Variert program

Elevrådet hadde laget et variert opplegg for sine medelever. Elevene rullerte på åtte forskjellige poster som dekket forskjellige aspekter innenfor temaet valg og konsekvenser. På postene fikk elevene høre om blant annet nettvett, seksuell helse, valg og fremtid og narkotika. Elevene måtte også løse flere caser i løpet av dagen. Elever, lærere, rådgivere og politi var hentet inn som bidragsytere.

Elevrådet ønsker å takke for en fin dag. De håper alle lærte noe og at elevene har blitt bedre kjent med hverandre.

Sist oppdatert 19.11.2019