Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Den viktige hjerte- og lungeredningen

Her er 2HOAM i gang med en konkurranse i forbindelse med temaet "Den livløse pasienten" - Klikk for stort bildeHer er 2HOAM i gang med en konkurranse i forbindelse med temaet "Den livløse pasienten" Dan Ruben Reinertsen Raufoss videregående skole har investert i en oppdatering av HLR-dukkene. Dette gir økt kvalitet i undervisningen for ambulansefagelevene.

Her er 2HOAM i gang med en konkurranse i forbindelse med temaet "Den livløse pasienten" - Klikk for stort bildeHer er 2HOAM i gang med en konkurranse i forbindelse med temaet "Den livløse pasienten" Dan Ruben Reinertsen

Oppdaterte dukker gjør at det kan kjøres konkurranser mellom seks elever av gangen, hvor målet er å komme først til sykehus.

Økt kvalitet på hjerte- og lungeredning

Her måles kvaliteten av kompresjoner, innblåsinger og rytme. Ellers kan vi måle alle disse ferdighetene når vi øver uten konkurranse også. Vi kan terpe på små ting som øker kvaliteten på HLR og som øker sjansen for overlevelse av hjertestans, fortelle lærer Dan Ruben Reinertsen.

Sist oppdatert 30.01.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering