Barnehagebesøk

2BUA har besøk fra Lunde gårdsbarnehage desember 2017 - Klikk for stort bilde2BUA har besøk fra Lunde gårdsbarnehage desember 2017 Lene-Maria Larsen Elevene fra Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag har hatt besøk av barn fra Lunde gårdsbarnehage.

For oss på barne- og ungdomsarbeiderlinja er det viktig å ha en praksisarena inne på skolen og et godt samarbeid med bedrifter.

En variert og innholdsrik dag

Et godt eksempel på det er da vi inviterte Lunde gårdsbarnehage hit til skolen. Elevene tok i mot ni barn og to voksne og gjennomførte blant annet samlingsstund, pynting av pepperkaker samt flere andre aktiviteter. De serverte risengrynsgrøt til lunsj, og til slutt hadde vi en oppsummering og avslutning av dagen.

Takk til dere som tok dere tid til å komme hit for en lærerik og vellykket dag.

Tekst og foto: Lene-Maria Larsen

Sist oppdatert 20.12.2017