Ambulansefagelever på øvelse

1HOAM-elever som pasienter - Klikk for stort bilde1HOAM-elever som pasienter Linda Skarseth Elevene i 1HOAM (ambulansefag med generell studiekompetanse) har deltatt som markører på PLIVO-øvelse på Hadeland.

PLIVO står for pågående livstruende vold, og er en øvelse der ambulanse, brann og politi øver sammen.

Elevene fikk utdelt skader og spilte pasienter. Etterpå fikk elevene være med på debrief, der de fikk høre etatenes evaluering. Slik fikk elevene litt innsikt i samhandling, samt ulike vurderinger og prioriteringer som må gjøres i slike situasjoner. Morsom og viktig læring for ambulansefagelevene.

Sist oppdatert 09.05.2019