Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Afternoon catering i Oslo

Catering i Oslo for Foodmaker UB - Klikk for stort bildeCatering i Oslo for Foodmaker UB Turid Svalund Angiuli Foodmaker UB har hatt et cateringoppdrag til et 75-årsjubileum i Oslo.

Catering i Oslo for Foodmaker UB - Klikk for stort bilde Turid Svalund Angiuli Foodmaker UB - Klikk for stort bildeFoodmaker UB Turid Svalund Angiuli Catering i Oslo for Foodmaker UB - Klikk for stort bilde Turid Svalund Angiuli

Kunden hadde forhørt seg med flere hoteller, cafeer og bakerier. Da ingen kunne levere det kunden ønsket, tok Foodmaker UB utfordringen.

Imponerte gjester

75-års jubilanten var strålende fornøyd og kunne gi tilbakemelding om at hennes gjester var mektig imponert over "dagens ungdom". Dette lover godt for kommende arbeidere i hotell- og restaurantbransjen.

Menyen besto av fingersandwich med røkelaks og urteost, skagenrøre, agurksalat, taleggio og italiensk salami, mini bringebærcupcakes med sjokoladeganache og makroner. Det ble bakt ferske scones og bisquits.

Det er en travel tid for restaurant- og matfagavdelingen. I tillegg til dette oppdraget i Oslo, leverte de spekemat med masse forskjellige tilbehør til 94 personer på Rambekk gård forrige lørdag.

Sist oppdatert 15.05.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering