Nyheter

• 14.02.2019 Tidligere Raufoss-elev Michael Skretting på besøk Besøk fra Bjørnsveen ungdomsskole
    Elevene fra Bjørnsveen, med matproduksjon som valgfag, fikk en hel skoledag sammen med restaurant- og matfagelever ved Raufoss...
  • 12.02.2019 Ingen sak å servere 250 gjester for denne gjengen Ansattes dag i Vestre Toten
    Vestre Toten kommune har arrangert "Ansattes dag" i Fyrverkeriet kulturhus. Restaurant- og matfagelevene ved Raufoss vgs sto for cateringen.
  • 05.02.2019 Mina og Tuva Skolekonkurranse på BUA
    Fredag 1. februar gjennomførte tre grupper fra Vg2 barne- og ungdomsarbeider skolekonkurranse.